28 oktober 2022

adventsreis

Adventsreis naar Oudenbosch met MarieChristien

Opstapplaatsen: 08.15 uur: Sele, 08.30 uur: Rundgraafpark Houtwal, 08.45 uur: Merefelt Parklaan

 

Oudenbosch dat vooral bekend is om de grote Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara die tussen 1865 en 1892 is gebouwd en waarvan het ontwerp is geïnspireerd door twee Romeinse kerken.
De koepel van debasiliek is een (verkleinde) kopie van de koepel van de Sint-Pietersbasiliek en de voorgevel is een kopie van de voorgevel van de Sint-Jan van Lateranen in Rome.
De architecten van dit bijzondere bouwwerk zijn P.J.H. Cuypers en G.J. van Swaay. In het prachtige decor van deze Basiliek zal MarieChristien een
intiem optreden verzorgen.
Vanaf uw opstappunt rijden we rechtstreeks naar Oudenbosch: hier aangekomen worden we gastvrij ontvangen voor een kopje koffie met gebak.
Hierna bent u vrij om op eigen tempo een klein stukje naar de Basiliek te wandelen.
Om 11.00 uur zal MarieChristien hier een optreden voor u verzorgen in een intieme opstelling en geheel in kerstsfeer.
Niets is zo heerlijk om het gevoel te krijgen wat past bij deze decembermaand.
En dat gaat zeker lukken in deze bijzondere Basiliek. MarieChristien brengt voor u ‘Het Ultieme Kerstgevoel’.
Zij gaat samen met u op zoek naar dat échte Kerstgevoel. Geniet van de passie, het enorme plezier en de immense toewijding waarmee dit optreden wordt gebracht; U gaat een hartverwarmende ochtend tegemoet.

Hierna is het tijd om richting ons lunchadres te gaan. Bij het restaurant aangekomen staat hier voor u een heerlijke koffietafel klaar met gehaktballen. En om vandaag in de kerstsfeer te blijven rijden we na de lunch nog een klein stukje richting Halsteren, want het is tijd om aan onze kerstinkopen te gaan denken.
In Halsteren is de Intratuin gevestigd met maar liefst een winkeloppervlakte van 21.000m2.Deze Intratuin staat bekend om zijn mooiste en grootste kerstshow van Nederland, met een betoverende entree en een enorm assortiment kunt u zich laten inspireren voor een sfeervol kerstfeest.
U bezoekt op eigen tempo de winkel, u heeft hier voldoende tijd om rond te struinen.
De vele decoraties en prachtige opstellingen zorgen voor een echt kerst gevoel.
U heeft hier alle tijd om de kerstsfeer te proeven en de verschillende kersttrends te bewonderen.
Op het afgesproken tijdstip wordt u weer bij de touringcar verwacht en gaan we richting uw opstapplaats.
Onderweg maken we nog een stop om deze gezellige dag met een goed verzorgd drie gangen diner af te sluiten, vervolgens brengen wij u retour naar uw opstapplaats.